Sandale Havaianas bej de primavara dama din material sintetic  cu talpa stabila  online

In noul sezon remarca-te printr-o pereche de Sandale dama bej Havaianas de primavara din material sintetic cu talpa stabila ce dau o nota stilata piciorului. Noua colectie de sandale bej de primavara Havaianas online este prezenta intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Sandale bej Havaianas de dama din material sintetic :

Id Produs: PPY8-OBD2D4_80X
Categorie: Sandale de primavara
Brand: Havaianas
Culoare: bej

Cea mai noua colectie de Sandale dama Havaianas online a fost reinnoita cu modele de Sandale de primavara realizate cu grija din material sintetic. Designul acestor Sandale bej Havaianas de primavara este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Marimea pe care o comandati poate diferi fata de cea afisata pe eticheta. Va rugam sa consultati tabelul cu marimi inainte de a comanda Materialul din care este confectionat produsul este neted. Inchiderea se face cu catarama cu ac. Brant confortabil. Talpa stabila.

Potrivite pentru a fi purtate cu majoritatea obiectelor vestimentare, astfel de Sandale Havaianas bej pentru femei sunt de nelipsit din garderoba sezonului cald. Comanda Sandale bej de primavara Havaianas din material sintetic online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: