Sandale Melissa  de zi dama din material sintetic cu talpa foarte flexibila si interior confortabil Sweet Love III online

In noul sezon remarca-te printr-o pereche de Sandale dama Melissa de zi din material sintetic cu talpa foarte flexibila si interior confortabil Sweet Love III ce dau o nota stilata piciorului. Noua colectie de sandale de zi Melissa online este prezenta intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Sandale Melissa de dama din material sintetic cu varf intarit Sweet Love III:

Id Produs: PPY8-OBD1BN_03X
Categorie: Sandale de zi
Brand: Melissa
Culoare:

Cea mai noua colectie de Sandale dama Melissa online a fost reinnoita cu modele de Sandale de zi cu varf intarit realizate cu grija din material sintetic. Designul acestor Sandale Melissa de zi Sweet Love III este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Pantofi confectionati din masa plastica unica, aromatizata Mel-flexamestec de plastic si cauciuc cu miros caracteristic de guma de mestecat. Varful usor rigidizat. Talpa foarte flexibila. Interior confortabil. Detaliu decorativ in fata. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Potrivite pentru a fi purtate cu majoritatea obiectelor vestimentare, astfel de Sandale Melissa cu talpa foarte flexibila pentru femei sunt de nelipsit din garderoba sezonului cald. Comanda Sandale de zi Melissa din material sintetic cu varf intarit online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: