Sandale  Vagabond dama de plaja din material textil cu piele naturala  cu talpa din guma Lori online

Da o nota stilata piciorului purtand Sandale Vagabond de plaja dama din material textil cu piele naturala cu talpa din guma Lori. Noua colectie de sandale Vagabond de plaja online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Sandale de dama Vagabond din material textil cu piele naturala Lori:

Id Produs: PPY8-OBD08K_99X
Categorie: Sandale de plaja
Brand: Vagabond
Culoare:

Cea mai noua colectie de Sandale Vagabond de dama online a fost reinnoita cu modele de Sandale de plaja realizate cu grija din material textil cu piele naturala. Designul acestor Sandale Vagabond Lori este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Materialul din care este confectionat produsul este neted. Talpa este confectionata din guma. Inchiderea se face cu scai. Insertie din piele. Interior textil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Potrivite pentru a fi purtate cu majoritatea obiectelor vestimentare, astfel de Sandale Vagabond pentru femei sunt de nelipsit din garderoba sezonului cald. Comanda Sandale de plaja Vagabond din material textil cu piele naturala online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: