Sandale albe Armani Exchange dama de vara din material sintetic  cu talpa din guma  online

Da o nota stilata piciorului purtand Sandale Armani Exchange albe de vara dama din material sintetic cu talpa din guma . Noua colectie de sandale albe Armani Exchange de vara online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Sandale de dama albe Armani Exchange din material sintetic :

Id Produs: PPYK-OBD1JS_00B
Categorie: Sandale de vara
Brand: Armani Exchange
Culoare: albe

Cea mai noua colectie de Sandale Armani Exchange de dama online a fost reinnoita cu modele de Sandale albe de vara realizate cu grija din material sintetic. Designul acestor Sandale Armani Exchange albe este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Talpa este confectionata din guma. Inchiderea se face cu catarama cu ac. Produs realizat cu insertii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 22,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 36.

Potrivite pentru a fi purtate cu majoritatea obiectelor vestimentare, astfel de Sandale albe Armani Exchange pentru femei sunt de nelipsit din garderoba sezonului cald. Comanda Sandale albe de vara Armani Exchange din material sintetic online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: