Slapi dama gri Birkenstock de primavara din piele naturala cu talpa din spuma  FL Gizeh online

Practici si confortabili, acesti Slapi gri Birkenstock de primavara dama din piele naturala si interior confortabil FL Gizeh sunt usor de asortat tinutelor sezonului cald. Noua colectie de slapi de primavara Birkenstock gri online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Slapi Birkenstock gri de primavara de dama din piele naturala FL Gizeh:

Id Produs: PPYY-KLD0OP_90X
Categorie: Slapi de primavara
Brand: Birkenstock
Culoare: gri

Cea mai noua colectie de Slapi Birkenstock de dama online a fost reinnoita cu modele stilate de Slapi gri de primavara realizate cu grija din piele naturala. Designul acestor Slapi Birkenstock gri FL Gizeh este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Partea superioara este confectionata din material Birko-Flor® care arata ca o piele de nubuc. Talpa centrala usoara, de amortizare din spuma EVA. Materialul din care este confectionat produsul este neted. Brant profilat. Interior confortabil. Talpa stabila. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Rasfata-ti picioarele si fii mereu la moda purtand Slapi gri Birkenstock cu talpa din spuma pentru femei si pune-ti in valoare stilul unic. Comanda Slapi gri de primavara Birkenstock din piele naturala online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: