Slapi dama roz Fila de plaja din material sintetic   Troy online

Practici si confortabili, acesti Slapi roz Fila de plaja dama din material sintetic cu talpa din guma Troy sunt usor de asortat tinutelor sezonului cald. Noua colectie de slapi de plaja Fila roz online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Slapi Fila roz de plaja de dama din material sintetic Troy:

Id Produs: PPYY-KLD133_30X
Categorie: Slapi de plaja
Brand: Fila
Culoare: roz

Cea mai noua colectie de Slapi Fila de dama online a fost reinnoita cu modele stilate de Slapi roz de plaja realizate cu grija din material sintetic. Designul acestor Slapi Fila roz Troy este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Materialul din care este confectionat produsul este neted. Talpa este confectionata din guma. Brant confortabil. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Rasfata-ti picioarele si fii mereu la moda purtand Slapi roz Fila pentru femei si pune-ti in valoare stilul unic. Comanda Slapi roz de plaja Fila din material sintetic online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: