Slapi dama argintii Pepe Jeans de primavara din material sintetic cu toc plat  Rake Flag online

Practici si confortabili, acesti Slapi argintii Pepe Jeans de primavara dama din material sintetic si talpa din spuma Rake Flag sunt usor de asortat tinutelor sezonului cald. Noua colectie de slapi de primavara Pepe Jeans argintii online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Slapi Pepe Jeans argintii de primavara de dama din material sintetic Rake Flag:

Id Produs: PPYY-KLD15A_SLV
Categorie: Slapi de primavara
Brand: Pepe Jeans
Culoare: argintii

Cea mai noua colectie de Slapi Pepe Jeans de dama online a fost reinnoita cu modele stilate de Slapi argintii de primavara realizate cu grija din material sintetic. Designul acestor Slapi Pepe Jeans argintii Rake Flag este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Produs realizat cu insertii decorative. Model cu talpi flexibile. Talpa este confectionata din spuma. Model cu toc plat. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Rasfata-ti picioarele si fii mereu la moda purtand Slapi argintii Pepe Jeans cu toc plat pentru femei si pune-ti in valoare stilul unic. Comanda Slapi argintii de primavara Pepe Jeans din material sintetic online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: