Papuci de casa dama maro Birkenstock  din piele intoarsa   Boston online

Practici si confortabili, acesti Papuci de casa maro Birkenstock dama din piele intoarsa cu talpa din guma Boston sunt potriviti pentru a fi purtati in interiorul locuintei. Noua colectie de papuci de casa Birkenstock maro online pentru femei este disponibila intr-o diversitate de stiluri si modele care atrag privirea.

VEZI PRET

Detalii Papuci de casa Birkenstock maro de dama din piele intoarsa Boston:

Id Produs: PPYY-KLD0OE_88X
Categorie: Papuci de casa
Brand: Birkenstock
Culoare: maro

Cea mai noua colectie de Papuci de casa Birkenstock de dama online a fost reinnoita cu modele confortabile si moderne de Papuci de casa maro realizate cu grija din piele intoarsa. Designul acestor Papuci de casa Birkenstock maro Boston este unul potrivit pentru a fi mereu in tendinte.

Soft Footbed – strat anatomic de spuma, prevazut cu brant, asigura absorbtia socurilor pe termen lung si confortul de utilizare. Cutie rotunda si moale. Interior din piele. Talpa este confectionata din guma. Lungimea brantului pentru marimea este de: 26,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 41.

Rasfata-ti picioarele si fii mereu la moda purtand Papuci de casa maro Birkenstock pentru femei si pune-ti in valoare stilul unic. Comanda Papuci de casa maro Birkenstock din piele intoarsa online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: