Papuci albi Chiara Ferragni dama de zi din material sintetic  cu talpa din guma Sliders Eyestar online

Fii mereu in tendinte cu acesti Papuci albi de zi dama Chiara Ferragni din material sintetic cu talpa din guma Sliders Eyestar ce dau o nota stilata tinutei. Noua colectie de papuci Chiara Ferragni albi de zi online pentru femei dispune de modele diverse potrivite pentru toate gusturile.

VEZI PRET

Detalii Papuci albi Chiara Ferragni de zi de dama din material sintetic Sliders Eyestar:

Id Produs: 9BY8-KLD0BH_00X
Categorie: Papuci de zi
Brand: Chiara Ferragni
Culoare: albi

Cea mai noua colectie de Papuci Chiara Ferragni de dama online a fost reinnoita cu noi Papuci albi de zi fabricati cu grija din material sintetic. Designul acestor Papuci albi Chiara Ferragni Sliders Eyestar este unul care va atrage mereu privirea.

Talpa este confectionata din guma. Brant profilat. Insertii decorative in tendinte. Lungimea brantului pentru marimea este de: 24 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.

Rasfata-ti picioarele si fii mereu la moda purtand Papuci albi Chiara Ferragni pentru femei si pune-ti in valoare stilul unic. Comanda Papuci albi de zi Chiara Ferragni din material sintetic online si nu doar ca beneficiezi de livrare rapida ci si te bucuri din plin de un model realizat din materiale de calitate.

Magazin: Answear


S-ar putea sa te intereseze si: